Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žrtva napada

Objavljene fotografije muškarca s izgriženim licem!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bolnica u kojoj se liječi Ronadlo Poppo, žrtva napadača kojem je izgriženo lice, objavila je dvije fotografije nakon operacija.

Ronadlo Poppo, 65-godišnji beskućnik, žrtva napadača koji mu je izgrizao lice u Miamiju trenutačno je slijep, ali se oporavlja nakon što je zadobio teške ozlijede na licu, izvijestili su liječnici. Na jednoj se fotografiji koju je objavila bolnica vidi njegovo lice puno krasta, nedostaju mu nos i obje obrve, a oči su mu prekrivene gazom, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se istražuje Užasna tragedija: Sedmero djece preminulo u četiri dana, u bolnici u Trinidadu pronađene opasne bakterije Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju

'On se osjeća dobro, jede, hoda uz pomoć fizioterapeuta, priča s nama. Imao je prilično veliku operaciju. Operirala ga je dr. Kassira, a liječit će se još dugo', rekao je dr. Nicholas Namias koji radi u bolnici Jackson Memorial u koju je smješten Poppoa.

Policija istražuje napad 31-godišnjeg Rudyja Eugenea, koji je pronađen kako gol jede Poppijevo lice. Policija je u Eugenea pucala i ubila ga nakon što nije reagirao na njihove naredbe da zaustavi napad na muškarca.

>> Identificirana žrtva kanibala iz Miamija

Pretpostavlja se da je Eugene bio pod utjecajem sintetičke droge poznate pod nazivom 'bath salts'. 'Kada ljudi konzumiraju bath salts, temperatura njihova tijela iznimno poraste, što ih natjera da svuku odjeću, postaju vrlo agresivni u stanju ekstremnog delirija', ispričao je liječnik Paul Adams.

'Kada je Poppo stigao u bolnicu bilo je teško otkriti njegov identitet ili kako izgleda', rela je dr. Wrood Kassira. Poppo će u najboljem slučaju biti slijep samo na jedno oko, a postoji mogućnost da vid izgubi na oba oka. U napadu je zadobio i ozljedu mozga.

U prsima ima i dvije rupe koje bi, kako kažu liječnici, mogle biti od metka, ali nisu mogli odrediti što ih je uzrokovalo. Poppo je od napada prije nekoliko tjedana već bio na tri operacije.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene