Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preblizu za udobnost

Strah na letu iz Španjolske: Putnici nisu znali hoće li ih francuski borbeni avion srušiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Niskobudžetna aviokompanija Jet2 rekla je da čeka da joj se objasni zašto je njen avion u petak popodne pratio francuski borbeni avion, koji je bio toliko blizu da su se mogla pročitati slova na stražnjem krilu.

Putnici koji su avionom letjeli iz Španjolske u Englesku rekli su kako ih je 15 minuta pratio francuski borbeni zrakoplov, stoji u reportaži Independenta.

Pročitajte i ovo Borbeni avion F-35 Zamijenit će Tornado Njemačka kupuje 35 "nevidljivih" borbenih aviona: Objavili i koliko će ih to koštati Videozapis ukrajinskih pilota u akciji IMA I ZANIMLJIV DETALJ VIDEO Ukrajinsko ratno zrakoplovstvo objavilo snimku iz kokpita njihova MiG-a 29 u akciji

Putnica Sarah Hatfield rekla je: "Netko je primijetio francuski avion i obavijestio posadu, koja je vijest prenijela pilotima."

"Stjuardesa je ubrzo nakon toga rekla da nemamo razloga za brigu. Moj muž je bio prestravljen i nije pomoglo što je mnogo drugih putnika došlo do naših mjesta kako bi gledalo francuski avion", dodala je Hatfield.

"Bio je tako blizu da sam mogla pročitati slova na zadnjem krilu", rekla je.

Hatfield je opisala i stanje u putničkom avionu: "Atmosfera je bila mješavina uzbuđenja, izazvanog bliskim susretom s borbenim avionom, i straha, jer nismo znali hoće li nas srušiti."

Glasnogovornik aviokompanije Jet2 rekao je: "Čekamo da nam francuski kontrolori leta objasne zašto nas je naš putnički avion pratio francuski borbeni."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene