Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stotine hodočasnika počele su obilaziti kuću turskog trgovca u čijem je stanu slika Djevice Marije 12. veljače 'proplakala' suze od ulja.


Djevica sa slike, koju je supruga Esata Altindagogla Sevin, dobila od libanonskog svećenika 2006. godine, od tada 'plače' svaki dan. Na dan stan obitelji turskog trgovca, koja živi na Garges-les-Gonesse kraj Pariza, obiđe najmanje 50 posjetitelja iz cijelog svijeta, piše Telegraph.

Vezani članci Slika nije dostupna Crkva šokirana Zlatkom Sudcem koji hoda po vodi! Slika nije dostupna Crkva danas ulazi u vrijeme došašća

'Kad se pročulo, ljudi su isprva počeli pristizati iz svih krajeva Francuske, a zatim i iz inozemstva. Vjerujem da je sljedeći korak da nam u posjet dođe biskup koji bi se uvjerio kako se radi o stvarnom 'čudu', te priznanje Crkve', smatra Altindagoglu.

Tijekom posljednjih godina, bilo je na stotine sličnih slučajeva. Isusu Krist i Djevica Marija pojavljivali su se u sendvičima, na krekerima i na drveću. Većina je razotkrivena kao prevara. No u Japanu se 1973. godine dogodilo slično čudo, kada je proplakala statua Djevice Marije. Taj je događaj prijavila časna sestra, koja je poznata i po stigmama na tijelu. Ta je statua postala poznata kao 'Gospa iz Atike', a tijekom šest godina njezine su suze zabilježene čak 101 put. To je čudo priznao 1998. godine kardinal Ratzinger, današnji Papa.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju