Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zateturao i pao

Direktor BMW-a onesvijestio se usred konferencije za medije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Omamljeni 49-godišnjak trljao je zatiljak dok su ga članovi osoblja vodili s pozornice.

Izvršni direktor njemačkog proizvođača automobila, BMW-a, Harald Krueger srušio se tijekom konferencije za novinare na sajmu automobila u Frankfurtu. Stajao je kraj tvrtkinog hibridnog i8 super automobila, a onda je zateturao unatrag i onesvijestio se.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković obilazak sjevera hrvatske Plenković o Dinamovom stadionu: "Sutra predstavljamo sporazum s Crkvom o rješenju problema" Frane Barbarić, predsjednik Uprave HEP-a Šef HEP-a Barbariću odbijena žalba, vila na Hvaru mora se rušiti, a priprema se i optužnica

Dva člana osoblja pohitala su prema njemu i pomogla mu da ustane, a glasnogovornik kompanije, komentirajući događaj, rekao je kako je trenutno 'malo bez riječi' i da će konferenciju za medije ponoviti kasnije.

Užas rasizma u SAD-u: Smjestili je na psihijatriju, nisu vjerovali da ima BMW

49-godišnji Krueger bio je vidno omamljen i trljao je zatiljak dok su ga vodili s pozornice. Srušio se pet minuta nakon početka konferencije.

Glasnogovornik Maximillian Schoberl rekao je da se nije osjećao najbolje ni prije izlaska na pozornicu, a nakon pada pregledao ga je liječnik i sada se oporavlja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene