Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti joj zatvor

Baka prerezala kabel, cijela Armenija ostala bez interneta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
75-godišnjoj Gruzijki prijeti zatvor jer je prerezala kabel zbog čega je cijela susjedna Armenija ostala bez interneta.

Starica je naime oštetila optički kabel dok je tragala za bakrom u selu Ksani u Gruziji 28. ožujka. Naišla je na kabel i prerezala ga u namjeri da ga proda. Starica nije ni slutila da je tim potezom onemogućila rad trima armenskim internet poslužiteljima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mračno poglavlje povijesti "Ukradeno je više od 100.000 beba, to se radilo sustavno": Prodane blizanke upoznale su se preko društvenih mreža Pristupnice; ilustracija Pristupnica za EU Nada umire zadnja: ''Ako postanemo dio obitelji europskih zemalja, moći ćemo brže završiti rat''

Cijela Armenija, istočni dio Gruzije i dio Azarbejdžana bili su bez interneta sve do ponoći kad se 'greška' uklonila. 'Policija ju je nakon privođenja pustila zbog poznije dobi', kazala je glasnogovornica gruzijskog Ministarstva unutarnjih poslova Zura Gvenetadze za AFP.

Iako su neimenovanu ženu lokalni mediji prozvali 'haker s lopatom', situacija nije nimalo šaljiva jer joj prijete tri godine zatvora zbog uništavanja imovine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene