Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Starac u krevetu ležao mrtav pet godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrijske su vlasti otkrile tijelo starijeg muškarca koji je, procjenjuje se, umro u krevetu u vlastitom domu prije pet godina, izvijestio je bečki list Kurier. Smrt Franza Riedla za kojega se vjeruje da je umro u svojim kasnim osamdesetim, nitko nije evidentirao, jer mu je godinama redovito na kućnu adresu stizala mirovina iz banke.

Susjedi tvrde da se iz Reidlova stana nije osjećao nikakav neugodan miris, a stručnjaci, koji su otkrili mrtvo tijelo nakon što je za to izdan sudski nalog, rekli su kako je tijelo izgledalo kao da je 'mumificirano' te da je bilo dobro očuvano.

Pročitajte i ovo Ilustracija Riječ je o Srbinu Unakaženo tijelo bez prstiju pronađeno u stanu u Beču: "Način egzekucije ukazuje na balkansku mafiju" Ilustracija Na suđenju Pet osoba umrlo nakon što je pojelo kajmak koji je u Austriji proizvodio Srbin: Otkriven niz propusta u mljekari

Suprug kućepaziteljice stanova za Kurirer izjavio je kako je Riedl bio slabog zdravlja, da mu je neko vrijeme pomagala jedna žena, te da nikomu nije bilo neobično što se ispred stana gomilala pošta. 'Mislili smo da je odselio ili da je otišao živjeti u starački dom', rekao je.

Policija je izvijestila kako se ne može sa sigurnošću tvrditi kad je starac umro, no pretpostavljaju da je to bilo prije otprilike pet godina, budući da su u stanu pronađene samo novčanice u šilinzima, koji su se u Austriji koristili prije uvođenja eura 1. siječnja 2002.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene