Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Prinudno slijetanje

Umro usred nesnosne vrućine na letu Air Francea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov Air Francea morao je prinudno sletjeti u zračnu luku, u rumunjskoj prijestolnici Bukureštu, nakon što je u njemu iznenada preminuo 85-godišnji putnik.

Prema informacijama koje prenose agencije, još se uvijek ne zna od čega je 85-godišnji Australac iz Melbournea preminuo, ali prema pričanju putnika, u zrakoplovu je bila nesnosna vrućina, koju je uzrokovao kvar na sustavu za klimu unutar zrakoplova. Air Franceov zrakoplov tipa Boeing 777, nalazio se na letu iz Pariza prema Singapuru, a nakon što je prinudno sletio u zračnu luku u Bukureštu, putnici su rekli kako pilot više nije mogao upaliti motore zrakoplova te da su ostali 'nasukani' u Rumunjskoj.

Pročitajte i ovo Claudiu Tarziu Skandalozna izjava Šef rumunjske stranke želi dijelove Ukrajine: "Nećemo biti istinski suvereni dok ne reintegriramo našu državu" Slika nije dostupna Čekaju se detalji Rumunjski parlament odobrio referendum o borbi s korupcijom

Da Boeing francuske zrakoplovne kompanije ima tehničkih problema, potvrdio je i Mircea Ciuca, rumunjski šef za istrage zrakoplovnih nesreća. Jedan australski putnik rekao je kako su putnici prvo morali čekati u zrakoplovu na nesnosnih 40 stupnjeva Celzijusa. U zrakoplovu se nalazilo oko 300 putnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene