Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Starac koji i sam priznaje da je voajer, u lokalnim je novinama objavio oglas u kojem traži golu spremačicu za 20 funti po satu (više od 200 kuna), a u tjedan je dana primio 11 prijava.


69-godišnji razvedeni muškarac iz Bristola, koji želi biti poznat samo kao John, objavio je oglas u lokalnom oglasniku. Njegovi zahtjevi su jednostavni: pranje suđa, brisanje prašine, pospremanje - sve to bez odjeće na sebi, a zauzvrat će dobiti veću tržišnu plaću, piše Daily Mail.

Vezani članci Boris Johnson (Foto: AFP) Neviđeni gaf britanske vlade: Pomiješali čestitke Bidenu i Trumpu pa objasnili - "Riječ je o tehničkoj pogrešci" Rat, ilustracija Crne slutnje zapovjednika britanske vojske: Postoji stvarni rizik od velikog svjetskog rata

On tvrdi da nema ništa seksualnog u njegovom zahtjevu. John se razveo od svoje žene prije 24 godine i kaže da uživa u upoznavanju žena. 'Ne radim ništa loše. Nikome s ovim ne činim ništa nažao. Ja sam voajer u najbanalnijem smislu te riječi. Da sam pervertit koristio bih usluge escort agencije. Da želim seks, išao bih kod prostitutki', rekao je John.

Na upit misli li da je njegov oglas ponižavajuć prema ženama, snažno niječe te tvrdnje. 'Često mi nakon prve smjene kažu: 'To nije bilo tako loše kao što sam mislila da će biti.' Upoznamo se i postanemo prijatelji', ispričao je John.

Voajer na sveučilištu: Stotine žena snimio dok su obavljale nuždu

Ideju za golom spremačicom dobio je nakon jednog razgovora s prijateljem. 'Veoma smo otvoreni oko života. Kada sam vozio kući, razmišljao sam i nastala je ova ideja. Razmišljao sam da li da platim oglas, jer nisam bio siguran da će ga htjeti objaviti. No, rekli sud da je oglas uredu jer nije nepristojan', kazao je John. Ubrzo je zaposlio jednu ženu staru 35 godina i ona je za njega radila 18 mjeseci. Dala je otkaz kada je njezin suprug dobio promaknuće na poslu pa su se preselili u drugi grad.

Sljedeća gola spremačica koja je radila za Johna bila je učiteljica, koja je otkaz dala nakon što su mediji počeli objavljivati kako učiteljice dobivaju otkaze na svojim poslovima u školama zbog rada u industriji seksa.

'Njima nije toliko do novca. To je više zbog smisla za avanturu za obje strane. Ne želim da to rade jer trebaju novac', kaže John. Nakon toga tu je bila još jedna gola spremačica, ali kada se i ona preselila, objavio je ponovno oglas koji je ovoga puta za oko zapao medijima.

John kaže da živi običnim životom. Volio otići u pub i volontira dva puta tjedno u jednoj humanitarnoj organizaciji. Nakon što spremačica počisti njegovu kuću voli s njom sjesti i popiti čašu vina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook