Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantna spoznaja nakon nesreća

Stao da pomogne pa ugledao sina na samrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dobri 'samaritanac' zaustavio se kako bi pomogao unesrećenima nakon prometne nesreće blizu engleskog mjesta Orford, no na njegov šok, jedan od unesrećenih bio je i njegov 18-godišnji sin, koji je već bio na samrti.

Guy Marshall, 53-godišnjak, je na najšokantniji način otkrio kako je u motorističkoj prometnoj nesreći, jedan od sudionika zapravo bio njegov sin Thomas. Shvativši kako na tlu leži njegovo dije, shrvani otac, koji je obučen za pružanje prve pomoći u nesrećenima, očajnički je pokušavao spasiti kritično ozlijeđenog sina, prije nego li je na teren stigla i hitna pomoć, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme kupanja Strašna tragedija: Otac pokušao spasiti sina od utapanja pa zajedno izgubili život Ilustracija svađa nakon ručka Ocu stolcem slomio rebra jer mu nije dao novac za cigarete: "Nakon toga promijenio sam brave na stanu"

'Istrčao sam iz auta i priskočio pomoći te shvatio da mi sin leži na tlu', kazao je Guy Marshall, otac troje djece, te dodao kako je u tim trenucima Thomas još uvijek imao puls i slabo se pomicao. No, na žalost, Thomas, koji je upravo proslavio svoj 18. rođendan, umro je na mjestu događaja ubrzo nakon dolaska hitne pomoći. Čitava obitelj shrvana je njegovom smrću, a u okrutnoj igri sudbine i samo tjedan dana prije fatalne nesreće, obiteljsko računalo se pokvarilo te su snjim nestale i Thomasove fotografije, snimljene tijekom posljednje dvije godine. Obitelj se nada kako će računalni stručnjaci uspijeti spasiti bar tu uspomenu na njega.

'Ne prođe niti jedan sat u kojem ne pomislim kako sam se našao na istoj cesti s njim. Sjećat ćemo ga se kao divnog dječaka. Uvijek je bio vedar i nasmijan', zaključio je njegov otac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene