Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Četrdeset i jednogodišnjeg muškarca ubio je njegov vlastiti pas i to dok je davao intervju za BBC koji je o nesretnom čovjeku snimao dokumentarac.


Pas vrste staford napao je svojeg vlasnika u sjevernom Londonu, izvan njihovog doma, i to pred kamerama BBC-ja. Događaj se zbio u ponedjeljak, muškarac je odmah prevezen u bolnicu, no preminuo je od posljedica napada vrlo brzo. Muškarac je, navedeno je u obdukcijskom nalazu, izgubio mnogo krvi.

"Smrt ne tretiramo kao sumnjivu. Uzrok smrti je hipovolemijski šok te oštećenje dišnih puteva", kazao je glasnogovornik londonske policije. Iz BBC-ja nisu otkrili detalje ovog slučaja te su poručili kako su "svjesni incidenta ali ne mogu ništa komentirati", piše Daily Mail.

Stafordi se inače ne nalaze na listi zabranjenih pasmina u Velikoj Britaniji i vrlo su popularan izbor za kućnog ljubimca. Na listi opasnih i zabranjenih pasmina su pit bull terijeri, japanski tosa, doga argentino.
 

Vezani članci Napad psa, ilustracija (Foto: Getty) U Sinju teško ozlijeđena 68-godišnjakinja koju je napao pas Belgijski ovčar, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Incident na plaži: Belgijski ovčar napao devetogodišnjaka, dječak je prevezen u bolnicu