Obavijesti Video Pretražite Navigacija
letjeli iz Las Vegasa

Srušio se zrakoplov u Meksiku, poginulo 13 putnika i članova posade

Ilustracija (Foto: AFP)
Ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Ostaci zrakoplova koji je nestao na letu od Las Vegasa do Monterreya na sjeveru Meksika pronađeni su, objavila je u ponedjeljak vlada meksičke države Coahuila kazavši da je u privatnom zrakoplovu bilo 13 putnika i članova posade i da nema preživjelih.

Olupina zrakoplova pronađena je 208 kilometara sjeverozapadno od grada Monclove, rekao je Fernando Orta iz ministarstva za izvanredna stanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potvrđena smrt jednog Na letu MH17 bili su znanstvenici na putu za konferenciju o AIDS-u

FlightAware, služba za praćenje letova, objavila je da je riječ o poslovnom zrakoplovu Challenger kanadskog proizvođača Bombardier Inc.

Meksički mediji izvijestili su da su putnici u subotu pratili dvoboj između meksičkog boksača Saula "Canela" Alvareza i Daniela Jacobsa u Las Vegasu.

 

 

Imena posade i putnika objavljena su u lokalnim medijima. Među putnicima su bili i članovi obitelji, a i tvoje tinejdžera.

Zrakoplov je u nedjelju po mjesnom vremenu nestao s ekrana.

Prve fotografije snimljene iz zraka koje su prenijeli meksički mediji pokazuju karbonizirano truplo zrakoplova raspadnuto u više dijelova u pustinjskom području. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene