Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Helikopter u vlasništvu Microsoftovog suosnivača Paula Allena srušio se u more u Argentini. U prinudnom slijetanju ozlijeđen je kopilot.


Glasnogovornik je istaknuo kako ni Allen, ni Bill Gates nisu bili u tom helikopteru. Gates se u vrijeme nesreće nalazio u New Yorku, a Allen je stigao tek poslije nesreće. Helikopter je pripadao jahti Octopus, koja je isto tako u vlasništvu Microsoftovog suosnivača, prenosi agencija Reuters.

Vezani članci Pad (Foto: Screenshot/Twitter) Kamera skoro snimila tragediju: Dječak preživio pad s balkona jer mu je pad ublažila rikša Ljudske ljestve (Foto: Screenshot/YouTube) Odšetale joj ljestve: Pri penjanju se oslonila na pogrešnu osobu i pala kao kruška

>> Paul Allen tuži Facebook, Google, Apple....

Zasad nije utvrđen uzrok pada helikoptera u zaljev grada Ushuaie na krajnjem argentinskom jugu. Lokalni mediji prenose kako Octopus namjerava zaploviti prema Antarktiku.

Allen je 1975. godine, zajedno s Billom Gatesom osnovao kompaniju Microsoft i smatra se jednim od najbogatijih ljudi u svijetu te kao i strastven filantrop.