Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Banka htjela zaraditi, on nije dao

Srušio kuću buldožerom da mu je ne uzme banka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je banka ponudila njegovu ponudu za nagodbu u vezi hipoteke na kuću te mu je odlučila uzeti, Terry Hoskins iz SAD-a odlučio je kuću srušiti vlastitim snagama samo da ne dopadne banci u ruke.

Hoskins je tako kuću jednostavno buldožerom sravnio sa zemljom, piše Daily Telegraph. Hoskins je naime dugovao banci novac za kuću koja vrijedi 350.000 dolara, no kako nije uspijevao sklopiti prihvatljiv dogovor s bankom o otplati duga, banka je odlučila kuću mu oduzeti. 'Kada sam shvatio da dugujem 160.000 dolara za kuću koja vrijedi 350.000 i da mi ju je netko zbog toga odlučio oduzeti, nisam to mogao podnijeti. Zato sam je srušio', izjavio je Hoskins. Hoskins tvrdi da je banci ponudio da jedna osoba kuću otkupi za 170.000 dolara, no banka je odbila ponudu želeći zaraditi što je više moguće. Terry im je tada jasno poručio da će kuću prije sravniti sa zemljom nego je predati njima, no nisu ga ozbiljno shvatili.

Pročitajte i ovo Počelo rušenje vile Frane Barbarić - 1 Bivši šef HEP-a Rušenje bespravno izgrađene vile Frane Barbarića na Hvaru: Sutra nestaje glavni dio Frane Barbarić, predsjednik Uprave HEP-a Šef HEP-a Barbariću odbijena žalba, vila na Hvaru mora se rušiti, a priprema se i optužnica

A on je upravo to i učinio - prije dva tjedna sjeo je u buldožer i razorio dom. U banci slučaj nisu željeli komentirati, a Terry tvrdi da je svojim činom želio poslati poruku. 'Mislim da bi banke trebale dvaput razmisliti prije nego odluče nekoga izbaciti iz doma. U suprotno, moglo bi im se destiti da na kraju i njihovi čelnici budu primorani učiniti ono što sam učinio ja', rekao je Terry Hoskins.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene