Obavijesti Video Pretražite Navigacija
odijelo (ne)čini čovjeka

Sako i gumbi srbijanskog veleposlanika postali hit na internetu: "Prije i poslije centrifuge na 1200 okretaja"

Nebojša Košutić
Nebojša Košutić Foto: Twitter/Screenshot
Fotografija veleposlanika Srbije Nebojše Košutića brzo se proširila društvenim mrežama, a komentari su urnebesni.

Srpski veleposlanik u Poljskoj Nebojša Košutić postao je zvijezda društvenih mreža nakon što je njegova fotografija osvanula na Twitteru. 

Košutić je u Vilniusu predao akreditacije (veleposlanik u Poljskoj pokriva nerezidencionalno i Litvu), a na susretu s litavskim predsjednikom najviše je pažnje privuklo njegovo odijelo. Iz fotografije je sasvim jasno i zašto. 

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić i Ana Brnabić A pivo može VIDEO Vučić frfljao, optužili ga da je pijan: "Nikad nisam cigaretu zapalio, drogu vidio, kavu popio"

Fotografija sa susreta brzo se proširila društvenim mrežama, a komentari su urnebesni: "Prvo dugme Srbije", "Srpska diplomacija u jednoj slici", "Veleposlanik Srbije u Poljskoj i neki lik koji se lijepo obukao", "Prije i poslije centrifuge na 1200 okretaja".

 

 

Ambasador Srbije u Varšavi Nebojša Košutić predao je akreditive predsedniku Litvanije Gitanasu Nausedi. Tokom razgovora prilikom predaje akreditiva bilo je reči o biletaralnim odnosima i načinima za unapređenje istih, prenosi ambasada u Poljskoj.

:Objektiv aparata nastradao: pic.twitter.com/xGnKFR5ctl

— Naim Leo BEŠIRI (@NaimLeoBesiri) February 16, 2023

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene