Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bosanski Srbin Stevan Todorović osuđen za ratne zločine počinjene na području Bosanskog Šamca počinio je samoubojstvo, priopćila je u nedjelju policija Republike Srpske.


Prema priopćenju kojega su prenijeli mediji u BiH, Todorović je izvršio samoubojstvo u subotu u obiteljskoj kući na području Doboja.

Vezani članci Marihuana, ilustracija (Foto: Pixsell,Vjeran Zganec Rogulja) Razbijen lanac dilera u BiH: Obavljeni pretresi stanova, pronađena plantaža marihuane i droga, uhićeno sedam osoba Ivana Petrović u studiju Dnevnika Nove TV - 1 Komentar Ivane Petrović o samitu NATO-a: "Trebalo je pregristi sve antagonizme i sve tragikomične uvrede, jer ovo je država, a ne feud koji su nekom mama i tata ostavili u nasljeđe"

Očevid kojega su obavili policija te istražni sudac ukazao je kako si je Todorović pucao u glavu iz pištolja koji je pronađen uz tijelo.

Stevan Todorović osuđen je 2001. godine od strane haškog tribunala na 10 godina zatvora zbog zločina počinjenih nad Hrvatima i Bošnjacima na području Bosanskog Šamca.

On je dvije trećine zatvorske kazne odslužio u Španjolskoj da bi nakon toga prošle godine bio pušten na slobodu.