Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ubio oko' na poslu

VIDEO Zadrijemao u parlamentu: Đe me nađe, ja se taman uspav'o!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom jedne od parlamentarnih sjednica u Srbiji zastupniku srbijanske Nove demokratske stranke Goran Bogdanović je prilikom dolaska za govornicu rekao: 'Đe me nađe, ja taman se uspav'o'.

Parlamentarna zasjedanja često znaju biti dosadnjikava, ne samo gledateljima već i samim parlamentarcima. Da je tijekom jedne od njih malo 'ubio oko', nimalo nije bilo teško priznati zastupniku srbijanske Nove demokratske stranke Goranu Bogdanoviću.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom Danke Ilić u selu Zlot umrla u mjestu Zlot Majka osumnjičenog za ubojstvo dvogodišnje Danke iznenadno preminula Srbijanska oporba drži plakate s natpisima Odbili prisegnuti Konstituiran novi saziv Skupštine Srbije: Oporba napustila sjednicu, Hrvati ostali bez zastupnika

'Đe me nađe, ja taman se uspav'o', ispalio je predsjednici parlamenta Maji Gojković koja ga je pozvala da se obrati zastupnicima. Njegovo 'obraćanje' nasmijalo je u tom trenutku ne pretjerano popunjene parlamentarne klupe.

VIDEO Pred šokiranim kolegama u parlamentu IZVEO STRIPTIZ!

Kako je za očekivati, Bogdanović je preko noći postao zvijezda društvenih mreža gdje mnogi komentiraju da je svojim nastupom samo potvrdio negativne stereotipe o parlamentarnim zastupnicima u Srbiji. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene