Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rekordna jamčevina

Srpski milijarder Mišković platio 12 milijuna eura i izašao iz pritvora!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik srbijanske tvrtke 'Delta holding' Miroslav Mišković pušten je iz pritvora Okružnog zatvora u kojem je bio od prosinca 2012. godine.

Nešto prije 13 sati Mišković je pušten iz iz pritvora, a nitko od novinara koji su bili ispred Okružnog zatvora u Beogradu nije vidio njegov izlazak, piše B92. Njegova kompanija 'Delta holding' je na svom Twitter profilu objavila da je Mišković nakon 224 dana pušten iz pritvora.

>>
Uplatio najveću jamčevinu u povijesti Srbije: Mišković izlazi na slobodu

Prije nego što je pušten da se brani sa slobode, za što su se stekli uvijeti kada je njegova tvrtka uplatila 12 milijuna eura jamčevine, Mišković je iz pritvora odveden u Specijalni sud kojem je dao obećanje da se neće kriti i bez odobrenja napustiti boravište.

Podsjetimo, optužnica je podignuta u svibnju i tereti vlasnika 'Delta holdinga' Miroslava Miškovića i još 10 njegovih suradnika da su zloporabama i makinacijama oštetili cestovna poduzeća za oko 154 milijuna eura, a državni proračun Srbije za oko 4,3 milijuna eura. Optužnicom su obuhvaćeni i Miškovićev sin Marko kao i vlasnik 'Nibens grupe' Milo Đurašković.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Nakon nereda na Poljudu privedeni navijači - 3 Nakon derbija Epilog nereda u Splitu: Uhićeno 16 navijača, među njima i maloljetnici Slika nije dostupna ispitana 22 svjedoka Bivši petrinjski gradonačelnik Dumbović pušten iz istražnog zatvora: ''Nije me ubilo, ali me ojačalo!"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene