Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ni sumnjali nisu što je ovom čovjeku bila namjera...


Carinici s srpsko-bugarskog graničnog prijelaza Vrška Čuka ostali su u šoku kad su se obratili starijoj ženi na zadnjem sjedištu jednog automobila te shvatili da je žena zapravo mrtva. Vozač, njen sin, udario se u čelo shvativši da mu plan nije uspio, piše Kurir.

Vezani članci Koronavirus u Srbiji Srbija donijele nove stroge mjere: Maske obvezne na otvorenom, zabranjena su slavlja... Koronavirus u Srbiji Naši susjedi postali su zeleni otok na koronakarti Europe, ali epidemiolozi unatoč tome nisu optimistični

Naime, bugarski državljanin htio je izbjeći zakonske peripetije s dokumentacijom te prvenstveno uštedjeti pa je svoju majku, koja je preminula u Austriji, nazad u Bugarsku pokušao prevesti stavivši je na zadnje sjedalo automobila.

Talijan 'švercao' Albance preko hrvatske granice

'Carinicima je bilo sumnjivo ponašanje. On je toliko žurio prijeći granicu da je skrenuo pažnju carinika na sebe. Sav je bio u nekom grču. Carinici su najprije posumnjali da šverca neku vrijednu robu ili narkotike. Na pamet im nije palo da čovjek šverca mrtvu ženu', neslužbeno se doznaje.

Kada su carinici otvorili zadnja vrata automobila, Bugarin im je objasnio da mu je to majka, da čvrsto spava i da je nikako ne bude. Starica je sjedila, a domišljati sin ju je vezao pojasom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook