Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sreća trajala prekratko

Preminula nakon poroda - 'Bilo je grozno. Krvi je bilo posvuda.'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka je tek rodila sina kojeg je jedva čekala, a potom je svega nekoliko sati nakon poroda, preminula u bolnici.

Britanka Lisa Parkisson, koja bi danas imala 36 godina, bila je najsretnija nakon rođenja svog sina Zaca, piše Mirror. Nažalost, sreća je trajala svega nekoliko sati, jer je preminula ubrzo nakon rođenja u bolnici u Oldhamu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mučan slučaj Doktor iz Srbije kojega je rodilja optužila za smrt svoje bebe i nasilje tijekom poroda javio se policiji Ilustracija Beba je umrla Užas u susjedstvu! Žena ispričala kako ju je tijekom poroda doktor vrijeđao i tukao: "Uzeo je mog malog anđela koji sada leži u grobu"

Sada njezina obitelj traži odgovore - što s dogodilo, zašto je preminula? Lisa je primljena u bolnicu u subotu navečer i umjesto planiranog porođaja u vodi, morala je na carski rez. Zac je rođen u noći oko 2:30. Dječak je odveden na neonatalni odjel na promatranje dok se Lisa oporavljala.

Neočekivani kraj policijske potjere: Jurili 160 km/h, a onda ih iznenadila - beba

Ubrzo je njezin otac Robert Parkison primio poziv u kojem ga se obavijestilo o hitnom medicinskom slučaju. Obitelj je brzo stigla u bolnicu misleći da je Lisa na operaciji.

'Bila je u krevetu. Krvi je bilo posvuda. Bilo je grozno. Rekli su da ju je oko pola devet ujutro došla obići medicinska sestra te je primijetila da nešto nije u redu. Pokušali su je oživiti, ali nisu mogli', ispričala je njezina sestra Ally.

Dok je tek rođeni dječak u bolnici, obitelj priprema pogreb za njezinu majku. U bolnici kažu da uzrok smrti za sada još nije poznat, te da je u tijeku istraga o ovom slučaju.

'Lisa je uvijek govorila da neće imati djece, da vodi svoj posao, voli putovati i tulumariti. Kada je zatrudnjela, svi smo bili iznenađeni. Ali ona nije mogla čekati da ga rodi, napravila je svakakve planove za budućnost sa sinom', ispričala je njezina sestra. Nažalost, ništa od tih planova neće se ostvariti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene