Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Video snimka

Srbin Nizozemskoj prijeti miniranjem brana ako ne puste Šešelja, Mladića i Karadžića!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za vrijeme Domovinskog rata se prijetilo da će u zrak dići branu Peruća, a sada se prijeti Nizozemskoj.

Nizozemska obavještajna služba ispituje video snimke koje su se nedavno pojavila na YouTubeu a na kojoj Srbin koji se predstavlja kao dr. Miroljub Petrović prijeti da će srušiti brane u Nizozemskoj u znak prosvjeda jer se u zatvoru u Scheveningen nalaze Ratko Mladić, Radovan Karadžić i Vojislav Šešelj, piše Blic.

Pročitajte i ovo Talačka kriza u Nizozemskoj Talačka kriza u Nizozemskoj Završila je talačka kriza u Nizozemskoj, maskirani muškarac uhićen Slika nije dostupna Odmarali se tri tjedna Haški sud nastavlja s radom nakon ljetne stanke

>> Šešelj iz ćelije kandidirao suprugu za predsjednicu Srbije

Nizozemski obavještajci ispituju dvije snimke na kojima dr. Petrović prijeti da će sa zemljom sravniti brane u Nizozemskoj ako Mladić, Karadžić i Šešelj ne budu pušteni na slobodu. 

Na snimci objavljenoj na YouTubeu Petrović stoji ispred nasipa na obali Sjevernog mora i govori da se nalazi 20-ak kilometara od Amsterdama. Na jednoj snimci kaže da 'grupa intelektualaca u Srbiji ima plan oslobađanja patriota Šešelja, Karadžića i Mladića'. U jednom trenutku mu se pridružuje izvjesni Vojislav Petrović, navodni stručnjak za brane, koji govori o mogućnostima rušenja nizozemskog sustava za zaštitu od poplava. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene