Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srbija uvrijeđena

Vučić se požalio izraelskom premijeru zbog obljetnice Oluje: "Srbija je uvrijeđena"

Aleksandar Vučić (Foto: AFP)
Aleksandar Vučić (Foto: AFP) Foto: Afp
Srbija je uvrijeđena izraelskim sudjelovanjem u obilježavanju Oluje, požalio se srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u telefonskom razgovoru izraelskom premijeru Netanyahuom.

Kako prenosi list Blic, srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić je istaknuo je kako je, bez obzira na izraelsko sudjelovanje u obilježavaju Oluje u Kninu, Srbija spremna raditi na suradnji s Izraelom, s ciljem "najboljeg i najčvršćeg prijateljstva srpskog i židovskog naroda".

Pročitajte i ovo Ilustracija istražuje se nesreća Tragedija na vojnoj vježbi u susjedstvu: Iz kanala izvučeno tijelo stradalog dočasnika, drugi vojnik na intenzivnoj Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Prema priopćenju iz Službe za suradnju s medijima, u razgovoru je izraelski premijer Benjamin Netanyahu prihvatio poziv srbijanskog predsjednika da posjeti Srbiju.

Letjeli iznad Kninske tvrđave

Podsjetimo, tri su izraelska zrakoplova F-16 sudjelovala u Kninu na obilježavanju 23. godišnjice Oluje te su u formacijskomu letu s dva hrvatska MiG-a 21 preletjela iznad Kninske tvrđave.

S hrvatskim su dužnosnicima bili i predstavnik izraelskog ministarstva obrane te gost oz SAD-a, zapovjednik nacionalne garde Minnesote.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene