Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Profesionalna vojnikinja

Srbija: Vilicom ubila 13-mjesečnu kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena stara 26 godina iz Žitorađe, Srbije, nakon svađe sa suprugom ubila je sinoć vilicom svoju trinaestomjesečnu bebu. Nakon toga, pokušala je samoubojstvo.

Ženi je na hitnom odjelu bolnice pružena prva pomoć, a tada je, obzirom da se radi o profesionalnoj vojnikinji, u pratnji vojne policije jutros oko 01:00 sat primljena na psihijatrijski odjel bolnice u Nišu, piše Kurir.

Pročitajte i ovo Dina Ćevid i Josip Pavliček - 4 Kako će utvrditi uzrok smrti? Kriminalist o monstruoznom zločinu u Srbiji i je li bilo propusta policije: "Postoje indikatori..., a ubojice imaju svoj svijet" Istraga u Srbiji - 3 jeziv slučaj u Srbiji Mučna potraga za tijelom malene Danke, psihijatar o strašnom zločinu: "Nedostatak empatije, suosjećanja, iskrivljenih moralnih vrijednosti..."

Žena je sinoć u obiteljskoj kući svojeg oca nanijela više ubodnih rana vilicom svojoj kćeri staroj 13 mjeseci, od kojih je djevojčica preminula.

Nakon ubojstva, 26-godišnjakinja je pokušala samoubojstvo. U bolnicu je primljena s više ubodnih rana u predjelu trbuha. Žena je u bolnici pod stalnim nadzorom.



Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene