Uhićen je 35-godišnji muškarac osumnjičen za ubojstvo četiri osobe u srpskom mjestu Jabukovac.

Galerija


Srbijanska policija uhitila je muškarca koji se sumnjiči za četverostruko ubojstvo. Kod sebe je imao pravi arsenal oružja kojeg je policija pronašla tijekom pretresa kuće. Naime, četiri leša pronađena su početkom kolovoza u selu Jabukovac kod Negotina, u dvorištu obiteljske kuće.

Vezani članci Vladimir Putin (Foto: AFP) Na pomolu novi diplomatski rat: Njemačka izbacila dvojicu Rusa iz zemlje zbog sumnje u povezanost s političkim ubojstvom Ksenija Pajčin (Foto: Youtube screenshot) Otkriveni detalji posljednjih dana tragično ubijene srpske pjevačice: "To će mi ostati rana na srcu"

Mediji pišu kako je 35-godišnjak iz Negotina priznao ubojstvo tri žene i jednog muškarca)u Jabukovcu, te rekao da mu je motiv za ovaj zločin bio novac. Iz kuće ubijenih Kazimirovića ukradeno je 100.000 eura, doznaje Blic.

Tijela Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i njene kćerke Dragane Jozeljić (53) nađena su 9. kolovoza na Rajinom salašu u Jabukovcu.

Uhićeni nije pružao otpor tijekom uhićenja, čak je s policijom rekonstruirao zločin korak po korak.

Navodno je policiji rekao da je novac uzeo za liječenje prijateljice. Međutim, njegov djed s kojim je živio na istom posjedu i s kojim su razgovarali novinari, tvrdi da ne zna ništa o tome da je njegov unuk imao prijateljicu niti djevojku.

Opisujući trenutak kada se dogodilo ubojstvo, djed je ispričao da se njegov unuk "normalno ponašao kod kuće", kao i da su svi zajedno gledali vijesti o spomenutom zločinu.

''Te večeri kada se dogodilo ubojstvo, helikopter je kružio iznad sela. Nakon toga je došla i policija. Mi smo izašli ispred kuće i gledali smo kako lete helikopteri, vidjeli smo također i policiju, a on se cijelo vrijeme normalno ponašao. Mi nismo znali da je on imao ikakve veze s tim'', priča djed.

Otkrio je i kako su poznavali ubijenu obitelj, ali nisu bili prijatelji, budući da je kuća Raje Kazimirovića na drugom kraju sela.

Susjedi ga opisuju kao povučenog mladića: ''Bio je povučen i tih mladić. U kući je živio s bakom, djedom i ocem. U selu je auto-servis u kojem je radio''.