Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokolj u Jabukovcu

Srbija: Policija uhitila muškarca osumnjičenog za četverostruko ubojstvo, kod njega pronašli arsenal oružja, a on im zločin opisao korak po korak

Uhićen osumnjičeni za četverostruko ubojstvo u Srbiji (Foto: MUP.rs)
Uhićen osumnjičeni za četverostruko ubojstvo u Srbiji (Foto: MUP.rs) MUP.rs
Aktualno Galerija +0 Uhićen osumnjičeni za četverostruko ubojstvo u Srbiji (Foto: MUP.rs) Galerija 1/1 >>
Uhićen je 35-godišnji muškarac osumnjičen za ubojstvo četiri osobe u srpskom mjestu Jabukovac.

Srbijanska policija uhitila je muškarca koji se sumnjiči za četverostruko ubojstvo. Kod sebe je imao pravi arsenal oružja kojeg je policija pronašla tijekom pretresa kuće. Naime, četiri leša pronađena su početkom kolovoza u selu Jabukovac kod Negotina, u dvorištu obiteljske kuće.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Mediji pišu kako je 35-godišnjak iz Negotina priznao ubojstvo tri žene i jednog muškarca)u Jabukovcu, te rekao da mu je motiv za ovaj zločin bio novac. Iz kuće ubijenih Kazimirovića ukradeno je 100.000 eura, doznaje Blic.

Tijela Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i njene kćerke Dragane Jozeljić (53) nađena su 9. kolovoza na Rajinom salašu u Jabukovcu.

Uhićeni nije pružao otpor tijekom uhićenja, čak je s policijom rekonstruirao zločin korak po korak.

Navodno je policiji rekao da je novac uzeo za liječenje prijateljice. Međutim, njegov djed s kojim je živio na istom posjedu i s kojim su razgovarali novinari, tvrdi da ne zna ništa o tome da je njegov unuk imao prijateljicu niti djevojku.

Opisujući trenutak kada se dogodilo ubojstvo, djed je ispričao da se njegov unuk "normalno ponašao kod kuće", kao i da su svi zajedno gledali vijesti o spomenutom zločinu.

''Te večeri kada se dogodilo ubojstvo, helikopter je kružio iznad sela. Nakon toga je došla i policija. Mi smo izašli ispred kuće i gledali smo kako lete helikopteri, vidjeli smo također i policiju, a on se cijelo vrijeme normalno ponašao. Mi nismo znali da je on imao ikakve veze s tim'', priča djed.

Otkrio je i kako su poznavali ubijenu obitelj, ali nisu bili prijatelji, budući da je kuća Raje Kazimirovića na drugom kraju sela.

Susjedi ga opisuju kao povučenog mladića: ''Bio je povučen i tih mladić. U kući je živio s bakom, djedom i ocem. U selu je auto-servis u kojem je radio''.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene