Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Evakuacija iz rizičnih područja privodi se kraju, a krizni stožer raspravit će kako pomoći ugroženom stanovništvu i sanirati ugroženo područje.


Starija žena izgubila je život u poplavama koje su zahvatile općinu Kladovo u Srbiji. Stradala je u selu Tekija u kojem je zbog velikih kiša najgora situacija, piše B92.

Zbog vodostaja mnogi ni noćas neće spavati, treba postaviti kilometre vreća

Vezani članci Vladimir Božović Zaiskrilo između Beograda i Podgorice: Veleposlanik Srbije proglašen nepoželjnim u Crnoj Gori, ubrzo stigao i odgovor Srbije Predmeti kojima je 77-godišnjak oštećivao vozila sa registarskim oznakama Republike Srbije - 2 Muškarac uništavao vozila sa srpskim registracijama i ostavljao prijeteće poruke: "Treba vam zabraniti ulazak u RH na 500 godina"

Inače, općina Kladovo je od ponedjeljka ujutro odsječena od ostatka zemlje. Obilne padaline dovele su do rušenja dva mosta, a proglašena je i izvanredna situacija.

Iz Tekije je evakuirano 300-tinjak ljudi, a njih još 20-ak iz sela Podvrška. Evakuacija iz rizičnih područja privodi se kraju.

U ponedjeljak navečer krizni stožer razgovarat će o pomoći stanovništvu i sanaciji ugroženog područja. Posljedice suprema prvim procjenama izuzetno velike.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook