Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan je muškarac pucao u ženu zbog prespore vožnje i pogodio je u rame.


Nesvakidašnji događaj se dogodio na kružnom toku u Nišu pri čemu je jedna žena ranjena. Naime, bahatom vozaču čije ime nije poznato zasmetala je spora vožnja 35-godišnjakinje koja je, zapravo, vozila propisanom brzinom pa je pucao u nju i pogodio je u rame.

>> VIDEO Opasna vožnja njemačkog kampera na riječkoj obilaznici

'Kad sam izlazila iz kružnog toka, iza mene se stvorio automobil koji je dojurio velikom brzinom i počeo trubiti. Prešla sam u desnu traku, a on me prestigao. Sljedeće čega se sjećam je bol u ramenu. Vidjela sam krv na ruci i shvatila da sam ranjena', kazala je šokirana 35-godišnjakinja za Blic.

Vezani članci Dragan Kovačević, Krešo Petek Istražitelji pratili Peteka kako odlazi u banku, a onda sa zakašnjenjem dolazi u Kovačevićev 'klub': "Samo polako" Policija brutalno pretukla prosvjednika u Beogradu Uznemirujuća snimka: Policajci u središtu Beograda brutalno pretukli mladića, mlatili ga pendrecima i nogama

Policajci kažu da je žena imala sreću jer je metak, koji je najvjerojatnije ispaljen iz pištolja, prvo pogodio lajsnu na prozoru automobila što ga je usporilo i promijenilo mu putanju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook