Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušaj ubojstva

Pred očima djece: Prislonio joj pištolj uz glavu, ali ponestalo mu je metaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Srbiji se dogodio pokušaj ubojstva. 40-godišnji muškarac teško je ranio ljubavnika svoje bivše žene.

Ljubomora je kumovala tragediji u Zaječaru. D.T. (40) hicima je iz pištolja izrešetao S.G., novog dečka svoje bivše supruge, a cijelom događaju svjedočilo je dvoje djece bivših supružnika.

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" Ilustracija Priveden je Pucao u ugostiteljskom objektu pa pokušao pobjeći u Hrvatsku: Policija uhitila traženog kriminalca

Prema pisanju Informera, N.T. je sa S.G. došla kod bivšeg supruga ne bi li preuzela sina koji je nekoliko dana bio kod oca, no odmah je izbila svađa.

Srbija: Pretukao i silovao svekrvu pred nepokretnim svekrom

Muškarac je zapravo zapucao na bivšu suprugu, ali se njezin dečko ispriječio između njih. Nakon što ga je pogodio, pištolj je prislonio na bjeloočnicu bivšoj supruzi, ali u njemu više nije bilo metaka', ispričala je susjeda.

S.G. nalazi se na intenzivnoj njezi gdje se liječnici bore za njegov život. Zadobio je brojne unutarnje ozljede, povrijeđene su mu plućna maramica, rebra, slezena, jetra, tanko crijevo i ošit. I dalje se nalazi na aparatima za disanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene