Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Srbija: Poubijali se očevi i sinovi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovaj vikend val obiteljskog nasilja u Srbiji. 68-godišnji Lazar Đorđević prekjučer je u 34-godišnjeg sina Dejana ispalio 6 hitaca, a 28-godišnji Predrag Stevanović do smrti je iscipelario 55-godišnjeg oca Novicu.

Prvo ubojstvo se dogodilo u subotu oko 23 sata u selu Rajkovac pored Mladenovca. S ocem i sinom u tom je trenutku bila i Lazarova supruga, tj. Dejanova majka Milena. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kečer zadavio suprugu i ugušio retardiranog sina Slika nije dostupna Video: Poznati kečer ubio suprugu i sina, a potom i sebe

"Izbila je svađa. Ne znam vam reći zašto, kao i u svakoj obitelji. Danas je tako malo potrebno da dođe do najgoreg. Očajna sam, bez volje za životoom. Dejan je bio jedinac, a sada ni njega nemam", rekla je očajna Milena. 

U beogradskog policiji kažu da se ubojstvo dogodilo u hodniku kuće u prizemlju, poslije kraće svađe između oca i sina. 

"Lazar je u Dejana pucao iz pištolja za koji je imao dozvolu", rekli su u policiji. 

Drugo ubojstvo dogodilo se sat poslije ponoći u noći sa subote na nedjelju u selu Nakrivanj u dvorištu obiteljske kuće. Predrag Stevanović vratio se kući pijan i započeo svađu s ocem, tražeći od njega novac. Poslije kraće svađe Predrag je nasrnuo na oca Novicu. Nakon što je otac pao na pod,  nastavio ga je šutirati i udarati. 

Netko od susjeda pozvao je policiju. Očevici kažu kako su policajci stigli dok je Novica još bio pri svijesti, no da im se Predrag otrgnuo i još nekoliko puta udario oca koji je nakon toga pao u komu. Odvezen je u bolnicu gdje je nekoliko sati poslije i preminuo. 

Predrag je navodno, često u pijanom stanju maltretirao članove obitelji, a više puta je i prijavljivan zbog nasilja u obitelji. 

Računajući i ove dvije najnovije žrtve, u Srbiji je u posljednjih 6 mjeseci u obiteljskim sukobima život izgubilo 19 osoba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene