Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada su trudovi počeli, Enko Zairović nije imao snage da porodi vlastitu suprugu u automobilu. Zato je njegov prijatelj Lazar Čobanović uzeo stvar u svoje ruke i tako postao 'babica'. Aneta Zairović uz njegovu je pomoć rodila zdravu djevojčicu.


U jednom trenutku otac djeteta je sa zadnjeg sjedišta automobila povikao da je porođaj počeo i da vidi glavu bebe, a zatim je pobjegao iz vozila. 'Prebacio sam se straga, prihvatio glavu djeteta, izvukao ga van i predao majci. Tek tada sam shvatio što sam uradio', prepričao je Čobanović za Blic.

>> Rodilišta sve bolja, no što je s porodom kod kuće?

Vezani članci Ninoslav Jovanović Otimao djevojčice i šišao žrtve: Malčanski berberin osuđen na doživotni zatvor Aleksandar Vučić pobjednik izbora u Srbiji - 7 Pokrenuta istraga zbog prisluškivanja Vučića: ''Ovo je izravni pokušaj državnog udara''

Zairovići iz beogradske općine Surčin najprije su zamolili prijatelja za prijevoz do bolnice. Već nakon par minuta vožnje Aneti je puknuo vodenjak. Anetin suprug se paralizirao od straha pa je Čobanović morao sve sam obaviti.

'Kad je beba zaplakala bio sam van sebe od sreće', kaže Čobanović. Djevojčica je teška oko 2, 5 kilograma i nikakvih komplikacija nije bilo, prenosi Blic.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook