Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na putu do bolnice

Srbija: Muž pobjegao od straha, ženu mu u automobilu porodio prijatelj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada su trudovi počeli, Enko Zairović nije imao snage da porodi vlastitu suprugu u automobilu. Zato je njegov prijatelj Lazar Čobanović uzeo stvar u svoje ruke i tako postao 'babica'. Aneta Zairović uz njegovu je pomoć rodila zdravu djevojčicu.

U jednom trenutku otac djeteta je sa zadnjeg sjedišta automobila povikao da je porođaj počeo i da vidi glavu bebe, a zatim je pobjegao iz vozila. 'Prebacio sam se straga, prihvatio glavu djeteta, izvukao ga van i predao majci. Tek tada sam shvatio što sam uradio', prepričao je Čobanović za Blic.

Pročitajte i ovo James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji

>> Rodilišta sve bolja, no što je s porodom kod kuće?

Zairovići iz beogradske općine Surčin najprije su zamolili prijatelja za prijevoz do bolnice. Već nakon par minuta vožnje Aneti je puknuo vodenjak. Anetin suprug se paralizirao od straha pa je Čobanović morao sve sam obaviti.

'Kad je beba zaplakala bio sam van sebe od sreće', kaže Čobanović. Djevojčica je teška oko 2, 5 kilograma i nikakvih komplikacija nije bilo, prenosi Blic.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene