Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Meso miješao s kemikalijama

Srbija: Djeci prodavao pljeskavice od mesa uginulih životinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik pečenjare iz Velike Plane uhićen je jer je prodavao pljeskavice spravljene od mesa uginulih životinja. Znajući da nije za daljnju distribuciju meso je miješao s kemikalijama kako bi ono izgledalo svježe.

U Velikoj Plani, mjestu u središnjoj Srbiji, uhićen je 35-godišnji vlasnik pečenjare u kojoj su se pljeskavice radile od mesa uginulih životinja, piše Blic. 'Puka sreća je da se nitko nije otrovao. Kada smo ušli u prostoriju s mesom, nikakve analize nam nisu bile potrebne, dovoljan je bio smrad', rekao je jedan od inspektora.

Pročitajte i ovo Mesnica - 4 Plaćamo sve više Poskupjela još jedna namirnica: U Europi gore od Hrvatske stoje jedino Rumunjska i Bugarska U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je

Ova pečenjara nalazi se nedaleko jedne osnovne škole te postoji velika mogućnost da su školarci tamo kupovali užinu.

Učenice prodaju svoja tijela za 10 eura i par traperica!

Unatoč tome što je vlasnik u četvrtak uhićen, pečenjara je radila i u petak.

35-godišnjeg Nebojšu J. sumnjiči se da je, znajući da meso uginulih životinja nije za daljnju distribuciju i upotrebu, ipak ga obrađivao u vlastitom domu miješajući ga s određenim kemikalijama kako bi ono dobilo boju i izgledalo svježe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene