Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ozlijeđen

SPAŠEN NAKON 10 SATI Pao nekoliko stotina metara u dubini spilje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neimenovani muškarac nezgodno je pao nekoliko stotina metara u dubini spilje Falkenstein blizu Reutlingena i teško se ozlijedio.

Ozlijeđeni 60-godišnji Nijemac spašen je u ponedjeljak iz spilje u Baden-Wuertembergu nakon desetosatne operacije izvlačenja, objavila je policija.

Pročitajte i ovo Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Križna jama Spasioci stigli do petero zarobljenih u špilji, poznato kada bi trebali izaći na površinu: "Akcija je vrlo opsežna" Spašen američki speleolog - 5 Devet dana u spilji Pogledajte kako je izvedena zahtjevna akcija spašavanja speleologa: "Bili smo vrlo emotivni i danima se silno trudili ne zaplakati"

Neimenovani muškarac nezgodno je pao nekoliko stotina metara u dubini spilje Falkenstein blizu Reutlingena i teško se ozlijedio.

Speleologa ranio medvjed dok je istraživao i mjerio špilju

Težak teren u spilji otežao je operaciju spašavanja, što je znači da je potrajalo dok nesretnik nije izvučen na površinu, kaže policija u priopćenju.

Nesreća se dogodila točno na godišnjicu incidenta u bavarskoj spilji kada je znanstveniku na glavu pao grumen zemlje pa je punih 11 dana proveo pod zemljom s traumom mozga prije nego li je spašen. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene