Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S nekoliko hitaca

Španjolska: Ubijena političarka, jedna žena uhićena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Isabel Carrasco ubijena je s nekoliko hitaca iz vatrenog oružja.

Predsjednica španjolske pokrajine Leona i predsjednica konzervativne Narodne stranke u toj pokrajini Isabel Carrasco ubijena je u ponedjeljak iz vatrenog oružja, a jedna žena je uhićena, priopćili su njezina stranka i policija.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Španjolski premijer Pedro Sanchez i portugalski premijer Luis Montenegro Predlažu rješenje s dvije države Sanchez skuplja glasove za priznanje Palestine: Irska i Norveška za, Portugal suzdržan

"Ubijena je s nekoliko hitaca" iz vatrenog oružja, rekla je glasnogovornica PP-a za AFP, ne navodeći druge potankosti.

"Jedna žena je uhićena i u tijeku je istraga zbog mogućeg sudjelovanja" u ubojstvu, dodala je glasnogovornica nacionalne policije.

VIDEO Ubio je dvije partnerice, a idućoj poručio: 'Ne moraš se bojati da ću te ubiti'

Predsjednik španjolske vlade Mariano Rajoy te drugi zastupnici Narodne stranke na vlasti u Španjolskoj i socijalističke oporbe otkazali su planirane obveze uoči europskih izbora.

"Zbog smrti Isabel Carrasco, predsjednice Narodne stranke u Leonu i pokrajine Leona, PP izražava svoju iskrenu žalost i otkazuje sve događaje koji se danas trebaju održati", ističe PP u priopćenju objavljenom u ponedjeljak navečer. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene