Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sotonist izmasakrirao nestale dječake?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dunavu nadomak vojvođanskog mjesta Novi Banovci pronađena su u petak masakrirana tijela mladića i dječaka nestalih u ponedjeljak, a za taj težak zločin sumnjiči se pripadnik sotonističke sekte.

Leš Vasilija Trbovića (26) bio je bez glave i ruku, a tijelo njegova sestrića, petogodišnjeg dječaka Luke Opačića bez glave, ruku i nogu. 

Pročitajte i ovo Krenulo je suđenje roditeljima - 1 Najteže tek slijedi Odvjetnik roditelja žrtava masakra: "Bio sam na ispitivanju dječaka ubojice. Kad sam vidio snimke, uzrujao sam se" Adir Tahar Pronašli je u zamrzivaču Hamasovci unakazili mladog IDF-ovog narednika i pokušali prodati njegovu glavu: "To je ludo barbarsko nasilje"

Desna ruka je bila odsječena do ramena, a lijeva do iznad zgloba šake.

Za masakr je osumnjičen Danijel Jakobek zvani Žak (26) iz Novih Banovaca za koga se sumnja i da ima veze s nekom sektom.

Osumnjičeni Jakobek je uhićen u petak nakon što je policija izvadila tjela iz rijeke, i zadržan u policijskom pritvoru. 

U njegovu kuću su u ponedeljak Vasilije i Luka otišli da bi odgledali film. Beogradski tisak piše da Jakobek pripada jednoj sekti i taj podatak je bio dovoljan za sumnju da bi on mogao biti umiješan u zločin.

Izvor iz čelništva srbijanskog MUP-a je rekao beogradskoj agenciji Beta kako je policija u kući osumnjičenog pronašla sotonističku literaturu i brošure o Drakuli i načinima ritualnog sakaćenja žrtava pri sotonističkim obredima, kao i da osumnjičeni "sigurno ima veze sa nekom sektom". 

Agencija navodi da je "osumnjičeni poznavao Vasilija Trbovića, a dvostruko ubojstvo je izvršio nožem i ručnom pilom".

Ministar unutarnjih poslova Srbije Dragan Jočić rekao je u subotu "da će policija intezivirati borbu protiv sekti čiji obredi imaju smrtni ishod ili pritisak na članove sekti da izvrše samoubojstvo".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene