Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Australska policija pregledava ostatke kostiju pronađenih u krokodilu. Smatraju da se radi o 22-godišnjaku koji je nedavno nestao u blizini plaže Pirlangimpi, na otoku Melville oko 100 km sjeverno od Darwina.


Policija je objavila da su lokalne vlasti upucale krokodila koji je bio u lovu na ljude,a navodno su u njegovoj se utrobi pronašli ljudske ostatke.

Vezani članci Otrovnica u aranžmanu Nisu sigurni ni na vjenčanjima ni na sprovodima: U cvjetnom aranžmanu dočekao ih nepozvani gost Požar u Australiji, ilustracija Požar prisilio stanovnike u lockdownu na evakuaciju: ''Država se bori s krajnje zabrinjavajućom i ozbiljnom situacijom''

'U ovom je stadiju nepoznato jesu li ti ostaci ljudski i zato će se provesti testiranje', rekao je narednik Antony Deutrom te nadodao kako je ono vrlo uznemiravajuće vrijeme za obitelj i zajednicu.

STRAVA U NACIONALNOM PARKU Krokodil pojeo dječaka (12)

Iako su krokodili uobičajeni u australskom tropskom sjeveru, njihov se broj naglo povećao od 1971. kada su zakonom postali zaštićeni. Vlada procijenjuje da se njihova populacija kreće od 75 pa do čak 100 tisuća.

Napadi krokodila postali su sve češći. U lipnju je krokodil zgrabio čovjeka pred očima njegove obitelji dok su bili na izletu brodom. Još se jedan strašan slučaj dogodio u siječnju kada je 12-godišnjeg dječaka ubio krokodil u Nacionalnom parku Kakadu.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook