Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šokantno: Pacijentica umirala u vlastitom gnoju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zeničanka Anica Anić iako je bolovala od banalne upale slijepog crijeva nakon nekoliko mjeseci umrla je u najtežim mukama, prepuna gnoja, trulih crijeva te povraćajući dan i noć. Obitelj je odlučila podići sudsku tužbu protiv liječnik Ibrahima Cere iz bolnice u Zenici.

Upala crijeva ili žuči, kako je glasila prvotna dijagnoza, za nekoliko dana izrodila se u patnju te na kraju u umiranje u bolovima koje nisu mogle neutalizirati ni brojne operacije, izjavila je Aničina kći Ljiljana, a prenosi Pincom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teško zdravstveno stanje Nakon rutinske operacije mlada žena počela povraćati vlastite fekalije: "Jedva dišem" Slika nije dostupna PRVI U HRVATSKOJ Ravnatelj KBC-a Rijeka za Novu TV o revolucionarnom zahvatu koji su izveli njegovi kirurzi

Kći nesretne žene kaže kako je liječnik Cero nakon operacije otišao u Mađarsku, a da nije drugog liječnika zadužio za pacijenticu. Za Anicu su brinule samo sestre, a nakon nekoliko dana otpuštena je na kućno liječenje.

Zbog teških bolova Anica je opet otišla u bolnicu gdje je drugi liječnik utvrdio kako je puna gnoja. Nakon što je zakašljala, sve se pretvorilo u veliku ranu.

Nakon treće operacije Anica je na životu održavana pomoću aparata, a na tijelu je imala ranu veličine zdjele kroz koju su se vidjela crijeva. Nakon toga je prebačena u bolnicu u Tuzli, gdje nisu mogli vjerovati u kakvom je stanju žena došla. Liječnici su utvrdili da je pacijentica u Zenici jednostavno istrunula.

Nakon pete operacije Anica Anić više se nije probudila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene