Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rasplet priče

Šokantan obrat: Ovaj čovjek nije beskućnik, no dobro djelo ostaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatan obrat priče oko beskućnika iz New Yorka, kojem je policajac poklonio čizme te time postao internet senzacija.

Kako piše Examiner, 54-godišnji Jeffrey Hillman zapravo ima stan na Bronxu, kojem je najamnina uredno plaćena putem vaučera, socijalne pomoći i fonda pomoći ratnim veteranima. Unatoč toj činjenici, 'beskućnik' Hillman bira vrijeme provoditi na ulicama New Yorka, kao bosonogi prosjak.

Pročitajte i ovo Ilustracija policijskog očevida u New Yorku Očevid u tijeku Pronađen leš u gradskom rezervoaru: Stanovnici pozvani da prije uporabe vodu prokuhaju Ilustracija Ukrao bager, tražio zlato U gradskom parku napravio kolibu s kaminom i trakom za trčanje, građani uznemireni: "To je tempirana bomba"

Isto tako, Hillman ima i obitelj, koja je zabrinuta za njega, ali je on sam odlučio kako neće živjeti s njima. Čak odbija i druge usluge na koje ima puno pravo.

Podsjetimo, njujorški 'plavac' Lawrence DePrimo bosonogom 'beskućniku' Hillmanu poklonio je par čizmi kad ga je vidio bosonogog na hladnoći, a fotografija tog čina rastopila je srca mnogih korisnika interneta.

Iako mu se Hillman zahvalio, čizme je sakrio i opet je viđen bosonog, s objašnjenjem kako obuća koju je dobio izgleda skupocjeno te da bi zbog te činjenice mogao i nastradati.

Bilo kako bilo, nesebična gesta njujorškog policajca inspirirala je druge slične geste dobre volje po SAD-u. Taman pred božićne i novogodišnje blagdane.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene