Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skrivala trbuh

Šok u školi: Nastavnici otkrili da je 13-godišnja učenica trudna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada su nastavnici u Srbiji primijetili da je trudna 13-godišnja učenica pozvali socijalnu službu.

Učenica šestog razreda Osnovne škole u Zaječaru, u Srbiji trudna je sedam mjeseci, a brigu o njoj preuzeo je Centar za socijalni rad, piše Blic.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Ilustracija djece u školskim klupama javno savjetovanje Objavljen prijedlog kalendara za sljedeću školsku godinu: Nastavnici su nezadovoljni, evo što predlažu

'Ona je već nekoliko mjeseci djelovala zabrinuto, ali smo smatrali da je u pitanju pubertet. Vješto je sakrivala trbuh širokom odjećom, ali čim smo posumnjali da je u drugom stanju, pozvali smo nadležne', rekli su nastavnici.

Djevojčica živi u predgrađu Zaječara u unajmljenom stanu s nezaposlenom majkom koja je pristala da se njezinu kćer smjesti u udomiteljsku obitelj.

U zadnje tri godine rodilo više od 5.000 djevojaka mlađih od 19

'Djevojčica je u udomiteljskoj obitelji i ima sve što joj je potrebno u ovakvoj situaciji, počevši od ishrane do liječničkog nadzora. Nakon porođaja, ona i beba će se vratiti u tu obitelj', rekla je direktorica Centra Mirjana Andrijašević.

Očekuje se da bi djevojčica mogla roditi u svibnju. Kada napuni 16 godina, pokrenut će se postupak pred sudom za stjecanje punoljetnosti po osnovi roditeljstva. Nakon toga, ona i njezino dijete bit će prepušteni sami sebi. Djevojčica nije željela otkriti tko je otac djeteta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene