Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pojavila se nova snimka nadzorne kamere koja prikazuje minute prije bombaškog napada na željezničku postaju u Volgogradu.


Nove snimke nadzorne kamere jasno prikazuju kako je bombaš iz Volgograda tog kobnog 29. prosinca došetao do detektora metala na željezničkom kolodvoru i detonirao bombu koja je usmrtila 16 osoba.

Vezani članci Kapitol, Washington Policija okružila automobil kod Kapitola: Muškarac tvrdio da ima bombu, zaposlenici evakuirani iz obližnjih zgrada U policijskoj akciji zaplijenjene ručne bombe Pronađen ubojiti arsenal: Brat slavnog boksača bezuspješno pokušavao utjerati dug, angažirao i bombaša

Na prvi pogled ni po čemu odudarajući od ostatka putnika, bombaš je prvo kružio po trgu ispred kolodvora, zatim ušao u zgradu i raznio se.

VIDEO Trenutak eksplozije na željezničkoj postaji

Samo dan kasnije u Volgogradu je uslijedio novi teroristički napad . Petnaest ljudi ubijeno je, a 27 ih je ranjeno u ponedjeljak u eksploziji u trolejbusu u Volgogradu, u drugom terorističkom napadu u dva dana u tom gradu.

Stručnjaci ne kriju kako skorašnje Olimpijske igre u Sočiju predstavljaju velik sigurnosni rizik, piše Business Insider.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook