Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oporavlja se u bolnici

SNIMKA NADZORNE KAMERE Pokušao pretrčati cestu pa preživio nemoguće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineza su dok je pokušao prijeći cestu pregazila čak tri vozila, no preživio je i oporavlja se od ozljeda. Čitav događaj snimila je nadzorna kamera.

Muškarac po imenu Li usred je noći pokušao pretrčati prometnu ulicu u gradu Kunshan, dok je čekao priliku stigavši na sredinu ceste da pretrči do kraja, na njega je naletio kombi, koji ga je udario retrovizorom, od čega je ovaj pao na tlo.

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca" Sprovod 32-godišnje majke koja je poginula u prometnoj nesreći u Kaštel-Sućurcu Kaštel-Sućurac Stotine ljudi oprostilo se od mlade majke koja je poginula u strašnoj prometnoj nesreći: "Iza nje ostaje praznina"

Nekoliko trenutaka kasnije na njega je u punoj brzini naletio automobil i pregazio ga dok je još ležao bez svijesti.

U konačnici su mu upomoć potrčali prolaznici i dok su uspjeli signalizirati jednom automobilu da stane, drugi, koji je bio iza njega nije uspio zakočiti te je udario u prednji i gurnuo ga na nesretnog pješaka na tlu, koji je i dalje bio bez svijesti. To je ujedno bio i treći nalet vozila.

Sve to Li je preživio, ali uz nekoliko fraktura u nogama i na rebrima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene