Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijete novi odroni

SNIMKA BESPILOTNE LETJELICE Odron stijene razorio imanje i napravio milijunsku štetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odron stijene na sjeveru Italije napravio je golemu štetu, a dramatične posljedice snimila je kamera postavljena na bespilotnoj letjelici.

Četiri tisuće kubičnih metara stijena odlomilo se 21. siječnja od litice na sjeveru Italije i uništilo sve na putu prema podnožju brda u mjestu Tramin.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pala mreža krivotvoritelja Proizveli milijune eura: Novac tiskali svakog dana od 9 do 17 sati, a za određene novčanice imali posebna imena Prometna nesreća u Italiji - 3 strava u italiji FOTO Ferrari se brzinom od 200km/h zabio u zaštitnu ogradu i prepolovio: Od siline udarca preminuli poznati DJ i suputnica

Jedan od odlomljenih komada stijene doslovce je razorio 300 godina staru štalu na imanju u spomenutom mjestu, da bi se zaustavio tek nekoliko desetaka metara niže.

VIDEO Zgrada im se pred očima urušila i sunovratila niz brdo

Da je čitavo imanje bilo u opasnosti od potpunog uništenja govori i najveća od stijena, koja se zaustavila na par metara od zida kuće, koja je dio Freisingerhof imanja, koje je u vlasništvu reda Servite, Katoličke crkve.

Barun Philipp von Hohenbühel, voditelj imanja, rekao je za South Tirol News da je odron prouzročio milijune eura štete. U tom čitavom kaosu zapravo na svu sreću nitko nije ozlijeđen.

Čitavo područje je nakon odrona evakuirano, a geolozi vjeruju kako području prijete novi odroni.

Pogledajte video i golemu štetu nastalu odronom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene