Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problematični vozač

Snimka nadzorne kamere: 'Provozao' policajca na haubi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je stao ispred automobila kojim je upravljao vozač bez dozvole, prometni policajac na dužnosti u kineskom gradu Huangshan, završio je na haubi vozila i vozač ga je tako vozio nekoliko metara.

Kineska policija tvrdi da je vozač policajca Fanga Jibaoa na haubi vozio dvjestotinjak metara., javlja CCTC prenosi AP. Srećom, policajac u ovom incidentu nije zadobio ozlijede.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Nakon šest mjeseci Zločin koji je potresao Hrvatsku: Policajac optužen za ubojstvo djevojke službenim pištoljem Ogrebali mu auto i ukrali tablice "treba te biti sram" VIDEO Amerikanac koji je zavolio Balkan u Zagrebu doživio šok: "Vjerovao sam da je Hrvatska bolja od toga"

On je, naime, na naplatnoj kućici na brzoj cesti Hefei-Tongling-Huangshan primijetio automobil na kojem nije bilo registarskih oznaka. Kada je došao do automobila i rukom vozaču pokazao da se zaustavi, vozač to nije učinio te je policajac završio na haubi automobila. Tek kada je drugi policajac zaustavio ovog nesavjesnog 23-godišnjeg vozača, Jibao je sišao s automobila.

>> Vozač autobusa 'provozao' policajca na vjetrobranskom staklu

Vozač je odvezen u lokalnu policijsku postaju. Odbio je bilo što reći, i policajci kažu, da je glavom lupao u zid. On već ima policijski dosje. Jednu je godinu odležao u zatvoru zbog pljačke.

Automobil kojim je 'provozao' automobila posudio je od prijatelja. On sam nema vozačku dozvolu, a kaže da je tablice skinuo kako bi izbjegao nadzor nadzornih kamera postavljenih uz cestu.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene