Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preživio pukom srećom

Snijeg s krova uništio automobil, građani jedva izvukli vozača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snijeg koji je pao sa krova zgrade u ulici u centru Sarajeva potpuno je uništio Renault koji je bio u pokretu. Samo pukom srećom, vozač je preživio ovu stravičnu nesreću.

Svjedoci su za portal sarajevo-x.com ispričali da je prizor bio stravičan.

Pročitajte i ovo Mjesto pronalaska skijaša na planini Tete Blanche - 4 Tragičan kraj potrage Dramatični posljednji trenuci stradalih skijaša: Lopaticama pokušali iskopati špilju kako bi se sakrili Prometna nesreća u Lovranu Teret ga se za teško djelo Pokrenuta istraga protiv vozača kamiona koji je u Lovranu usmrtio djevojku

'Krampovima smo razvalili automobil kako bismo izvukli vozača koji je bio u šoku', rekao je jedan od očevidaca koji je zajedno s kolegama iz Lutrije BiH, ispred čije zgrade se dogodila nesreća, pomogao pri spašavanju nesretnog vozača koji je ispod snijega ostao bez kisika.

Ekipa Hitne pomoći koja je stigla na mjesto događaja ukazala je prvu pomoć ozlijeđenom vozaču koji je potom prevezen u bolnicu. Nasreću, konstatirane su mu lakše ozljede pa će nakon dodatnih pretraga najvjerovatnije biti pušten na kućno liječenje.

Na mjesto nesreće su stigli i vatrogasci koji će ukloniti ostatak snijega s krova.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene