Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Snažan potres na sjeveru Italije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažan i dugotrajan potres pogodio je sjeverni dio Italije, objavili su talijanski mediji. Potres je, javlja agencija dpa, bio jačine 5,2 po Richteru, a epicentar mu je bio između gradova Parme i Reggio Emilije.

Tlo se zatreslo u 14:25, službeno je objavljeno, a potres se osjetio od Genove na zapadu do Firence i Venecije na istoku.

Pročitajte i ovo seizmograf epicentar u Crnoj Gori VIDEO Trese se regija, objavljene prve snimke jakog potresa: Pogledajte kako je to izgledalo na benzinskoj postaji i Stradunu Ilustracija Nemirno tlo Nakon snažnog potresa u Crnoj Gori deseci naknadnih udara: ''Ne možemo reći što će biti''

Prema izvještajima lokalnih medija, organizacije civilne zaštite traže ima li žrtava ili štete. Agencija France Presse javlja kako nije bilo poziva službama hitne pomoći.

Gradonačelnik Milana, Riccardo De Corato potvrdio je da nema podataka o eventualnim problemima u gospodarskome središtu Italije. Enzo Boschi, predsjednik Nacionalnoga geofizičkog instituta najavio je da će iza ovoga potresa vjerojatno idućih sati biti i slabijih naknadnih udara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene