Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac koji je svojim zločinom šokirao javnost, osuđen je na smrt.


Kineski sud osudio je na smrt muškarca koji je ubio dvogodišnju djevojčicu bacivši je na zemlju. Han Lei počinio je jeziv zločin koji je šokirao svjetsku javnost nakon što se u južnom dijelu Pekinga posvađao s djetetovom majkom zbog parkirališta.

>>Iz kolica joj uzeo dijete i ubio ga zbog parkinga!

Vezani članci Nova pucnjava u trgovačkom centru na Floridi U novoj pucnjavi u trgovačkom centru na Floridi ubijena odrasla osoba i dijete U parkiranom automobilu pronađeno tijelo djeteta - 2 Detalji strašne tragedije u Kninu: Dječačić je pronađen u besvjesnom stanju, ali nisu ga uspjeli spasiti. Gradonačelnik: "Svi smo šokirani..."

Tog kobnog 23. srpnja 36-godišnji Han kružio je ulicama grada u potrazi za parkiralištem. Zaustavio se na autobusnoj stanici gdje je majka s djevojčicom u kolicima čekala prijevoz. Kazao joj je da mu kolica stoje na putu i da ih makne. Žena je to odbila, a Han je potom nasrnuo na nju te je srušio na pod i počeo tući.

Nakon toga okrenuo se prema kolicima, izvukao djevojčicu iz njih, podigao je iznad svoje glave i svom snagom bacio na pod. Nesretna djevojčica odmah je prevezena u bolnicu. Ustanovljene su joj teške ozljede a, unatoč naporima liječnika, preminula je nekoliko dana nakon incidenta.

Han, koji je pobjegao s mjesta nesreće, kazao je kako nije imao namjeru ubiti dijete. Njegov prijatelj Li Ming koji mu je pomogao pri bijegu osuđen je na pet godina zatvora. Osuda na smrtnu kaznu bit će razmotrena i na Vrhovnom narodnom sudu što je uobičajena procedura u Kini. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook