Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istrgnuo ga iz kolica

Smrtna kazna muškarcu koji je ubio dijete bacivši ga na pod

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac koji je svojim zločinom šokirao javnost, osuđen je na smrt.

Kineski sud osudio je na smrt muškarca koji je ubio dvogodišnju djevojčicu bacivši je na zemlju. Han Lei počinio je jeziv zločin koji je šokirao svjetsku javnost nakon što se u južnom dijelu Pekinga posvađao s djetetovom majkom zbog parkirališta.

Pročitajte i ovo Gradsko parkiralište Neradni dan Doznali smo hoće li se na dan izbora naplaćivati parking, onima koji auto ostave gdje ne smiju ne piše se dobro Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas"

>>Iz kolica joj uzeo dijete i ubio ga zbog parkinga!

Tog kobnog 23. srpnja 36-godišnji Han kružio je ulicama grada u potrazi za parkiralištem. Zaustavio se na autobusnoj stanici gdje je majka s djevojčicom u kolicima čekala prijevoz. Kazao joj je da mu kolica stoje na putu i da ih makne. Žena je to odbila, a Han je potom nasrnuo na nju te je srušio na pod i počeo tući.

Nakon toga okrenuo se prema kolicima, izvukao djevojčicu iz njih, podigao je iznad svoje glave i svom snagom bacio na pod. Nesretna djevojčica odmah je prevezena u bolnicu. Ustanovljene su joj teške ozljede a, unatoč naporima liječnika, preminula je nekoliko dana nakon incidenta.

Han, koji je pobjegao s mjesta nesreće, kazao je kako nije imao namjeru ubiti dijete. Njegov prijatelj Li Ming koji mu je pomogao pri bijegu osuđen je na pet godina zatvora. Osuda na smrtnu kaznu bit će razmotrena i na Vrhovnom narodnom sudu što je uobičajena procedura u Kini. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene