Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatan uspjeh hipnoterapije

Smršavjela 20 kilograma nakon "ugradnje" imaginarnog želučanog balona

Charlotte Coker smršavjela je 20 kilograma uz pomoć hipnoze (Foto: Profimedia)
Charlotte Coker smršavjela je 20 kilograma uz pomoć hipnoze (Foto: Profimedia) Profimedia
Aktualno Galerija Charlotte Coker prije (Foto: Profimedia) Charlotte Coker smršavjela je 20 kilograma uz pomoć hipnoze (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Charlotte Coker prije (Foto: Profimedia) Charlotte Coker smršavjela je 20 kilograma uz pomoć hipnoze (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Charlotte Coker prije (Foto: Profimedia) Charlotte Coker smršavjela je 20 kilograma uz pomoć hipnoze (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Charlotte Coker nakon hipnoze (Foto: Profimedia) Charlotte Coker smršavjela je 20 kilograma uz pomoć hipnoze (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia +3 Charlotte Coker nakon hipnoze (Foto: Profimedia) Galerija 1/8 >>
26-godišnja Charlotte Coker mrzila je broj 46 - konfekcijski broj koji je nosila prije nego što je prevarila svoj um uz pomoć hipnoze.

Charlotte Coker gotovo se cijeli svoj život borila s viškom kilograma. Isprobala je na stotine dijeta, no nikako se nije mogla oduprijeti brzoj hrani i gaziranim pićima.

Pročitajte i ovo Davor Štimac Hrvati - debela nacija Predsjednik Hrvatskog društva za debljinu najavio revolucionarnu metodu mršavljenja: "To je kapsula koja se proguta i pretvara u elipsu" Slika nije dostupna Rezultati istraživanja BEZ REZULTATA Loše vijesti za sve koji se bore s viškom kilograma

Bila je tjeskobna i očajnički je trebala pomoć. Tada je čula za dr. Roberta Hiseea i liječenje hipnozom. Jedan tretman stajao je 350 funti, a ugradnja želučanog balona inače stoji od 5000 do 8000 funti. Charlotte je odlučila pokušati i nije požalila.

Dr. Hisee koristio je niz tehnika kako bi pomogao Charlotte da nadvlada probleme s težinom, a jedna od njih bila je i ugradnja imaginarnog želučanog balona.

Gotovo odmah nakon što je pala u duboki trans nestala je njezina žudnja za nezdravom hranom i otad Charlotte vodi zdrav život. Smršavila je 20 kilograma i sada nosi 3 broja manji konfekcijski broj

"Dr. Robertu trebalo je tri sata da mi 'ugradi' imaginarni želučani balon. Bila sam u dubokom transu i vizualizirala proceduru ugradnje u svojim mislima. Dolazak ovdje najbolje je što sam ikada u životu učinila, sada imam puno više samopouzdanja. Svima bih preporučila da idu kod dr. Roberta, on može pomoći kod mnogo stvari", rekla je Charlotte.

 

 

 


 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene