Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slučaj Diana: Britanski istražitelji ipak u Parizu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Deset godina nakon smrti princeze Diane i njezina partnera Dodija al-Fayeda u prometnoj nesreći u Parizu, britanska istražna porota stići će ovoga tjedna u Pariz kako bi rekonstruirala njihov "smrtonosni" put i tako uklonili sve sumnje koje su se nadvile nad smrt poznatog para.

Iako je njihova smrt bila predmet dviju opsežnih istraga, istraga u ponedjeljak i utorak bit će prva izvan granica Velike Britanije.

Pročitajte i ovo Sudar dva vojna malezijska helikoptera tragedija u Maleziji VIDEO Objavljena snimka strašne nesreće: Dva vojna helikoptera sudarila se tijekom vježbe, poginulo 10 ljudi Slika nije dostupna Jedna od najpoznatijih žena svijeta Lady Di je do danas ostala Princeza naroda

Gdje će 11-člana porota odsjesti kao i njihovo kretanje stroga su tajna. Poznato je, međutim, da će posjetiti Place de l'Alma,
podvožnjak u kojem se razbio njihov Mercedes i bolnicu Pitie
Salpetiere u kojoj je Diana umrla.

"Vrlo je teško provesti ovakav tip istrage bez zaštite domaćeg
pravnog sustava", rekao je glasnogovornik istrage koji je, prema britanskim pravilima, ostao neimenovan. "Hodat ćemo ulicama Pariza bez ikakvih ovlasti nad ljudima oko nas", dodao je glasnogovornik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene