Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

29-godišnji milijunaš poslijednji je put viđen 21. lipnja u Ljubljani kamo je došao kako bi se sastao s još nekim igračima pokera koje je trenirao.


Poznati igrač pokera iz Njemačke i jedan od najboljih pokeraša Europe, Johannes Strassmann, nestao je u Sloveniji prije gotovo tjedan dana.

Vezani članci Igor Barišić (Foto: Nestali.hr) Jeste li ga vidjeli? Nestao župnik, u srijedu se uputio u nepoznato i od tada mu se gubi svaki trag Liječnici istražuju kosti pronađene u Vatikanu (Foto: Dnevnik.hr) Mafija, obavještajne službe, otmica? Jedan od najvećih misterija Vatikana uskoro bi mogao biti riješen

Prema informacijama policije, 29-godišnji milijunaš poslijednji je put viđen 21. lipnja, u 22 sata, u Ljubljani kamo je došao kako bi se sastao s još nekim igračima pokera koje je trenirao. 

Portal Pokernews objavio je kako je njemači pokeraš u jednom tjednu u lipnju zaradio igrajući 200 tisuća eura. Na Facebooku je osnovana i grupa preko koje ga prijatelji pokušavaju pronaći.

Portal Poker listings objavio je kako je u potrazi za Strassmannom došlo do iznenadnog obrata te kako su tragovi policiju odveli u dio Ljubljane u kojem se nalazi šuma.

Svjetski poznati kockar osvojio milijune, kasino ga optužuje za prevaru

Naime, njegov prijatelj Nace Panić na Fecebooku je objavio kako je potraga krenula u tom smjeru nakon što je netko, zazivajući Strassmannovo ime, u šumi čuo da mu netko odgovara: 'Ovdje sam, gladan sam.' No, onda je ta osoba nestala.

Za ponajboljim pokerašem Europe u Ljubljani tragaju policajci sa psima tragačima, a angažirani su i helikopteri. Istraga je proširena i na Novu Goricu koja je od glavnog grada Slovenije udaljena 100 kilometara.

Prema posljednjim informacijama koje objavio portal 24ur, u rijeci Ljubljanici danas je pronađeno truplo muškarca. No, za sada nema potvrde da je riječ o njemačkom pokerašu, a nije poznat ni uzrok smrti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook