Policija, Slovenija, ilustracija
Policija, Slovenija, ilustracija Foto: Petar Glebov/Pixsell

Sloveniju je zgrozila tragedija koja se dogodila u obiteljskoj kući u naselju Škocjan, u općini Domžale, gdje je mladić u subotu ubio nožem tri člana obitelji.


Policija je priopćila da je 24-godišnji muškarac oštrim predmetom teško ranio tri osobe s kojima je u rodbinskom odnosu, stare 81, 74 i 51 godinu, te da su od dobivenih ozljeda odmah preminule.

Vezani članci Gužva na graničnom prijelazu, ilustracija Nakon što je slovenski državljanin preminuo u Zanizbaru, Vlada poziva građane da ne putuju Slovenski policajac, ilustracija Policija objavila detalje stravičnog pokolja kod Ljubljane - Nazvala ih sestra zbog nasilnog brata. Malo kasnije nazvao je brat: "Sve sam ih ubio, naoružan sam"

Svi su od teških zadobivenih rana umrli na mjestu događaja, a počinitelj se policiji predao bez otpora.

Policija zbog interesa istrage ne otkriva druge pojedinosti, a lokalni mediji navode da je 24-godišnjak nožem na vrlo okrutan način ubio djeda, baku i strica.

24ur pišu kako je mladić krvav i s nožem u ruci dočekao policiju i mirno se predao.

Susjedi su potreseni, osumnjičenog počinitelja opisuju kao "mirnog i ljubaznog" mladića iz inače neproblematične obitelji, javila je Slovenska televizija.

Nikom nije jasan motiv strašnog zločina.