Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Išao prema Hrvatskoj

Slovenija: Autobus pun djece izletio s autoceste, 30 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nešto prije 6 sati ujutro na autocesti između Kranja i Ljubljane dogodila se prometna nesreća u kojoj je njemački autobus pun djece izletio s autoceste te je pritom ozlijeđeno 30 ljudi, među kojima 25 djece.

U njemačkom autobusu navodno je bilo 30-ak djece, od ukupno 41 osobe. Vozač autobusa, 54-godišnji Nijemac, ostao je prikliješten u autobusu koji se prevrnuo na bok pa su ga vatrogasci izvlačili van. U nesreći je najteže stradao vozač, a osim njega ozlijeđeno je još 29 osoba. Među njima je 25 maloljetnika u dobi od 15 i 17 osoba, a ostali ozlijeđeni imaju od 19 do 42 godine, piše 24ur.com.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Požar autobusa na autocesti - 1 Bosna - Njemačka VIDEO Drama na autocesti: Autobus koji je prevozio 55 putnika zapalio se - dvaput!

Ozlijeđena djeca, od kojih je troje teško ozlijeđeno, prebačena su vozilima Hitne pomoću u bolnicu u Ljubljanu, dok su ostala djeca prebačena u hotel u Kranju. Nitko od ozlijeđenih nije u životnoj opasnosti.

U akciji je sudjelovalo 36 vatrogasaca. Autobus je bio na putu za Hrvatsku, za Krk. Još uvijek se ne zna kako je došlo do prometne nesreće, a je li vozač zaspao ili je tehnički kvar kriv za nesreću, znat će se nakon istrage.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene