Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEOČEKIVANA PORUKA

Slovenci jasno pokazali stav o žičanoj ogradi na granici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U slovenskom mjestu Bela Krajina na granici s Hrvatskom gdje je podignuta žičana ograda, osvanila je nesvakidašnja i neočekivana poruka.

Mještani Bele Krajine, nezadovoljni postavljanjem žičane ograde na granicu s Hrvatskom odlučili su istu okititi božićnim kuglicama. Na taj su način još jednom jasno izrekli svoj stav o žičanoj ogradi na granici, ideju koju ne podupiru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zbog prijetnji sigurnosti Slovenija ponovo produžila kontrolu na granici s Hrvatskom i Mađarskom Granica sa Slovenijom - 4 Prijedlog pred vladom Slovenija produljuje pojačanu kontrolu granica do ljeta: "Brojke su i dalje visoke"

Slovenija uz opravdanja i kritike postavlja ogradu uz Kupu

Pokrajinu je danas posjetio ministar unutarnjih poslova Slovenije, Boštjan Šefic, koji se sastao s mještanima koji već danima negoduju zbog žice na granici.

Stanivnici Bele Krajine, koja se nalazi na prirodnoj granici s Hrvatskom napominuju kako žica onemogućuje rad i djelatnosti lovaca, ribiča i turističkih djelatnika, a upozorili su i na moguće poplave koje prijete zbog podizanja vodostaja rijeke Kupe.

Dogovorili su se kako će pokušati pronaći drugačije rješenje od žičane ograde kako bi ublažili štetu nastalu postavljenjem žice, piše 24 ur.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene