Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postao viralan

Liječnici i medicinske sestre otpušteni zbog videa: ''Ovo se ne smije ponoviti''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grupa od pet liječnika i medicinskih sestara zabavljala se plešući oko golog pacijenta koji je na operacijskom stolu čekao zahvat.

Skupina od pet medicinskih sestara i liječnika dobila je otkaz nakon što je u javnost procurio video u kojem se rugaju čovjeku na operacijskom stolu.

Pročitajte i ovo Prosvjed medicinskih sestara - 2 Prosvjed medicinskih sestara Nedostaje ih više od četiri tisuće, a rade do iznemoglosti za mizerne plaće: "Za pet do 10 godina neće meni ni vama imati tko krv izvaditi" Anica Prašnjak, Predsjednica gv hss medicinskih sestara Jednoglasna odluka Medicinske sestre najavile prosvjedne aktivnosti, poznato i koliko će trajati. Je li moguć i štrajk? "Sve su opcije otvorene"

Na snimci se vidi kako se skupina smije i pleše oko pacijenta u kolumbijskoj klinici Santa Cruz de Bocagrande. Pacijent koji za to vrijeme nije bio pri svijesti ležao je gol na operacijskom stolu i čekao zahvat.

Vjeruje se da je autor videa jedan od članova operativnog tima, a nakon što je procurio na internet video je u kratkom roku postao viralan.

Zaposlenici bolnice dobili su otkaz zbog, kako su poručile vlasti, kršenja svih zdravstvenih protokola.

Šefovi bolnice u priopćenju su poručili da im je poštivanje dostojanstva svakog pacijenta najvažnija stvar te da žale zbog neprimjerenog ponašanja onih koji su sudjelovali u nečem ovakvom.

Klinika se zbog videa ispričala uz poruku da prvi put prolaze kroz ovakvu situaciju kao i da su poduzeli mjere da se sramotan čin ne ponovi.

Video možete pogledati OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene